Enhörning 2048

Enhörning 2048

2048 Cupcakes

2048 Cupcakes

Merge Guns

Merge Guns

Card Match

Card Match

2048 Merge Numbers

2048 Merge Numbers

Rating: 4.3
Betyg: 4.3 (29 röster)

  Betyg: 4.3 (29 röster)
[]
2048

2048

Drop N Merge

Drop N Merge

Card Merge

Card Merge

12

12

2048 Merge Numbers

2048 Merge Numbers är ett beroendeframkallande roligt och utmanande nummersammanslagningsspel från SilverGames. I detta onlinespel är ditt mål att nå högsta möjliga antal genom att strategiskt slå samman grupper om tre eller fler rutor med samma numeriska värde. Det är ett fängslande logiskt pussel som kommer att sätta dina problemlösningsförmåga på prov.

Spelet kretsar kring matchande rutor med identiska nummer. När du lyckas slå samman tre eller fler av dessa rutor, kombineras de till en enda ruta med ett fördubblat numeriskt värde. Denna enkla mekaniker kräver noggrann planering och framförhållning när du siktar på att skapa större och mer värdefulla rutor.

En unik aspekt av 2048 Merge Numbers är hur rutor är sammankopplade. Om du trycker på en ruta, slås alla rutor som är fästa vid den, antingen vertikalt eller horisontellt, samman till en enda ruta, vilket i praktiken fördubblar dess värde. Den här mekanikern lägger till ett extra lager av strategi när du lägger strategier för att bilda stora grupper av siffror.

Utmana dig själv att bilda massiva grupper och uppnå högsta möjliga poäng i detta fascinerande logiska pussel. Spelet erbjuder en engagerande och mentalt stimulerande upplevelse, vilket gör det till ett idealiskt val för spelare som gillar nummerbaserade utmaningar. Spela 2048 Merge Numbers online och gratis på Silvergames.com, och fördjupa dig i den beroendeframkallande världen av numerisk sammanslagning och strategi.

Kontroller: Peka/mus

Relaterade spel

Topp Fusionsspel

Ny Pusselspel

Avsluta Fullscreen