Eenhoorn 2048

Eenhoorn 2048

2048 Cupcakejes

2048 Cupcakejes

Merge Guns

Merge Guns

Card Match

Card Match

2048 Merge Numbers

2048 Merge Numbers

Rating: 4.3
Evaluatie: 4.3 (29 Stemmen)

  Evaluatie: 4.3 (29 Stemmen)
[]
2048

2048

Drop N Merge

Drop N Merge

Card Merge

Card Merge

12

12

2048 Merge Numbers

2048 Merge Numbers is een verslavend leuk en uitdagend getallen samensmeltingsspel van SilverGames. In dit online spel is het je doel om het hoogst mogelijke getal te bereiken door groepen van drie of meer vierkantjes met dezelfde numerieke waarde strategisch samen te voegen. Het is een boeiende logische puzzel die je probleemoplossende vaardigheden op de proef zal stellen.

De gameplay draait om het samenvoegen van vierkantjes met identieke getallen. Als je drie of meer van deze vierkanten succesvol samenvoegt, vormen ze één vierkant met een verdubbelde numerieke waarde. Dit eenvoudige mechanisme vereist zorgvuldige planning en vooruitziendheid als je grotere en waardevollere vierkanten wilt maken.

Een uniek aspect van 2048 Merge Numbers is de manier waarop vierkanten met elkaar verbonden zijn. Als je een vakje aanraakt, worden alle vakjes die eraan vastzitten, verticaal of horizontaal, samengevoegd tot één vakje, waardoor de waarde wordt verdubbeld. Dit mechanisme voegt een extra laag strategie toe als je strategieën bedenkt om grote groepen getallen te vormen.

Daag jezelf uit om enorme groepen te vormen en een zo hoog mogelijke score te halen in deze fascinerende logische puzzel. Het spel biedt een boeiende en mentaal stimulerende ervaring, waardoor het een ideale keuze is voor spelers die houden van op getallen gebaseerde uitdagingen. Speel 2048 Merge Numbers gratis online op Silvergames.com en dompel jezelf onder in de verslavende wereld van numeriek samenvoegen en strategie.

Besturing: Aanraken / Muis

Gerelateerde spellen

Top Samenvoegen Spelletjes

Nieuw Puzzel Spelletjes

Volledig scherm verlaten