Unicorn 2048

Unicorn 2048

2048 Cupcakes

2048 Cupcakes

Merge Guns

Merge Guns

Card Match

Card Match

2048 Merge Numbers

2048 Merge Numbers

Rating: 4.3
Vurdering: 4.3 (29 stemmer)

  Vurdering: 4.3 (29 stemmer)
[]
2048

2048

Drop N Merge

Drop N Merge

Card Merge

Card Merge

12

12

2048 Merge Numbers

2048 Merge Numbers er et vanedannende morsomt og utfordrende nummersammenslåingsspill fra SilverGames. I dette nettspillet er målet ditt å nå det høyest mulige antallet ved strategisk å slå sammen grupper på tre eller flere ruter med samme numeriske verdi. Det er et fengslende logisk puslespill som vil sette dine problemløsningsferdigheter på prøve.

Spillet dreier seg om matchende firkanter med identiske tall. Når du slår sammen tre eller flere av disse rutene, kombineres de til en enkelt firkant med en doblet numerisk verdi. Denne enkle mekanikeren krever nøye planlegging og framsyn når du har som mål å lage større og mer verdifulle firkanter.

Et unikt aspekt ved 2048 Merge Numbers er måten firkanter er sammenkoblet på. Hvis du berører en firkant, vil alle rutene som er festet til den, enten vertikalt eller horisontalt, smelte sammen til en enkelt firkant, noe som effektivt dobler verdien. Denne mekanikeren legger til et ekstra lag med strategi når du legger strategier for å danne store grupper med tall.

Utfordre deg selv til å danne massive grupper og oppnå høyest mulig poengsum i dette fascinerende logiske puslespillet. Spillet tilbyr en engasjerende og mentalt stimulerende opplevelse, noe som gjør det til et ideelt valg for spillere som liker tallbaserte utfordringer. Spill 2048 Merge Numbers online og gratis på Silvergames.com, og fordyp deg i den vanedannende verden av numerisk sammenslåing og strategi.

Kontroller: Berør / mus

Relaterte spill

Topp Slå sammen spill

Ny Puslespill

Avslutt fullskjerm