Unikornis 2048

Unikornis 2048

2048 Cupcakes

2048 Cupcakes

Merge Guns

Merge Guns

Card Match

Card Match

2048 Merge Numbers

2048 Merge Numbers

Rating: 4.3
Értékelés: 4.3 (29 Szavazatok)

  Értékelés: 4.3 (29 Szavazatok)
[]
2048

2048

Drop N Merge

Drop N Merge

Card Merge

Card Merge

12

12

2048 Merge Numbers

A 2048 Merge Numbers egy addiktívan szórakoztató és kihívásokkal teli számegyesítő játék a SilverGames-től. Ebben az online játékban a cél a lehető legmagasabb szám elérése három vagy több, azonos számértékű négyzetből álló csoportok stratégiai összevonásával. Ez egy lebilincselő logikai feladvány, amely próbára teszi problémamegoldó képességeit.

A játékmenet az azonos számokkal rendelkező négyzetek egymáshoz illesztése körül forog. Ha három vagy több négyzetet sikeresen egyesít, egyetlen négyzetté egyesülnek, amelynek számértéke megduplázódik. Ez az egyszerű mechanika gondos tervezést és előrelátást igényel, mivel nagyobb és értékesebb négyzeteket szeretne létrehozni.

A 2048 Merge Numbers egyik egyedi jellemzője a négyzetek összekapcsolásának módja. Ha megérint egy négyzetet, a hozzá kapcsolódó összes négyzet, akár függőlegesen, akár vízszintesen, egyetlen négyzetté egyesül, ami gyakorlatilag megduplázza az értékét. Ez a mechanika egy extra stratégiai réteget ad hozzá, miközben jelentős számcsoportokat alakít ki.

Hívd ki magad, alakíts hatalmas csoportokat, és érd el a lehető legmagasabb pontszámot ebben a lenyűgöző logikai feladványban. A játék lebilincselő és mentálisan stimuláló élményt kínál, így ideális választás a számalapú kihívásokat kedvelő játékosok számára. Játsszon a 2048 Merge Numbers játékkal online és ingyenesen a Silvergames.com oldalon, és merüljön el a numerikus összevonás és stratégia addiktív világában.

Kezelőszervek: Érintés / egér

Kapcsolódó játékok

Top Játékok egyesítése

Új Puzzle játékok

Teljes képernyőből kilépés