Jednorožec 2048

Jednorožec 2048

2048 Cupcakes

2048 Cupcakes

Merge Guns

Merge Guns

Card Match

Card Match

2048 Merge Numbers

2048 Merge Numbers

Rating: 4.3
Hodnocení: 4.3 (29 hlasů)

  Hodnocení: 4.3 (29 hlasů)
[]
2048

2048

Drop N Merge

Drop N Merge

Card Merge

Card Merge

12

12

2048 Merge Numbers

2048 Merge Numbers je návykově zábavná a náročná hra na slučování čísel od SilverGames. V této online hře je vaším cílem dosáhnout co nejvyššího počtu strategickým sloučením skupin tří nebo více čtverců se stejnou číselnou hodnotou. Je to podmanivá logická hádanka, která prověří vaše schopnosti řešit problémy.

Hra se točí kolem odpovídajících čtverců se stejnými čísly. Když úspěšně sloučíte tři nebo více těchto čtverců, spojí se do jednoho čtverce se zdvojnásobenou číselnou hodnotou. Tato jednoduchá mechanika vyžaduje pečlivé plánování a předvídavost, když se snažíte vytvořit větší a hodnotnější čtverce.

Jedním z jedinečných aspektů 2048 Merge Numbers je způsob, jakým jsou čtverce propojeny. Pokud se dotknete jednoho čtverce, všechny čtverečky k němu připojené, ať už svisle nebo vodorovně, se spojí do jediného čtverce, čímž se jeho hodnota v podstatě zdvojnásobí. Tato mechanika přidává další vrstvu strategie, jak budete strategie vytvářet velké skupiny čísel.

Vyzvěte se, abyste vytvořili masivní skupiny a dosáhněte nejvyššího možného skóre v této fascinující logické hádance. Hra nabízí poutavý a duševně stimulující zážitek, díky čemuž je ideální volbou pro hráče, kteří mají rádi výzvy založené na číslech. Zahrajte si 2048 Merge Numbers online a zdarma na Silvergames.com a ponořte se do návykového světa numerického slučování a strategie.

Ovládání: dotyk / myš

Související hry

Nejvyšší Sloučení her

Nové Logické hry

Ukončení zobrazení na celou obrazovku