Yksisarvinen 2048

Yksisarvinen 2048

2048 Cupcakes

2048 Cupcakes

Merge Guns

Merge Guns

Card Match

Card Match

2048 Merge Numbers

2048 Merge Numbers

Rating: 4.3
Arvosana: 4.3 (29 ääniä)

  Arvosana: 4.3 (29 ääniä)
[]
2048

2048

Drop N Merge

Drop N Merge

Card Merge

Card Merge

12

12

2048 Merge Numbers

2048 Merge Numbers on koukuttavan hauska ja haastava SilverGamesin numeroiden yhdistämispeli. Tässä online-pelissä tavoitteenasi on saavuttaa suurin mahdollinen luku yhdistämällä strategisesti kolmen tai useamman ruudun ryhmiä, joilla on sama numeroarvo. Se on kiehtova logiikkapalapeli, joka laittaa ongelmanratkaisutaitosi koetukselle.

Pelin kulku pyörii ruutujen, joilla on samat numerot, yhdistäminen. Kun yhdistät onnistuneesti kolme tai useampia näistä neliöistä, ne yhdistyvät yhdeksi neliöksi, jonka numeerinen arvo on kaksinkertainen. Tämä yksinkertainen mekaniikka vaatii huolellista suunnittelua ja ennakointia, kun pyrit luomaan suurempia ja arvokkaampia neliöitä.

Yksi ainutlaatuinen piirre 2048 Merge Numbers on tapa, jolla neliöt yhdistetään toisiinsa. Jos kosketat yhtä ruutua, kaikki siihen kiinnitetyt ruudut, joko pysty- tai vaakasuunnassa, sulautuvat yhdeksi ruuduksi, mikä kaksinkertaistaa sen arvon. Tämä mekaanikko lisää ylimääräisen strategiakerroksen, kun strategoit muodostaaksesi suuria numeroryhmiä.

Haasta itsesi muodostamaan massiivisia ryhmiä ja saavuttamaan korkein mahdollinen pistemäärä tässä kiehtovassa logiikkapalapelissä. Peli tarjoaa mukaansatempaavan ja henkisesti stimuloivan kokemuksen, joten se on ihanteellinen valinta pelaajille, jotka nauttivat numeroihin perustuvista haasteista. Pelaa peliä 2048 Merge Numbers verkossa ja ilmaiseksi osoitteessa Silvergames.com ja uppoudu numeerisen yhdistämisen ja strategioiden koukuttavaan maailmaan.

Ohjaimet: Kosketus / Hiiri

Aiheeseen liittyvät pelit

Top Yhdistä pelit

Uusi Puzzle-pelit

Poistu koko ruudusta