Enhjørning 2048

Enhjørning 2048

2048 Cupcakes

2048 Cupcakes

Merge Guns

Merge Guns

Card Match

Card Match

2048 Merge Numbers

2048 Merge Numbers

Rating: 4.3
Bedømmelse: 4.3 (29 Stemmer)

  Bedømmelse: 4.3 (29 Stemmer)
[]
2048

2048

Drop N Merge

Drop N Merge

Card Merge

Card Merge

12

12

2048 Merge Numbers

2048 Merge Numbers er et vanedannende sjovt og udfordrende nummerfusionsspil fra SilverGames. I dette online spil er dit mål at nå det højest mulige antal ved strategisk at slå grupper på tre eller flere firkanter sammen med samme numeriske værdi. Det er et fængslende logisk puslespil, der vil sætte dine problemløsningsevner på prøve.

Gameplayet kredser om matchende firkanter med identiske tal. Når du slår tre eller flere af disse kvadrater sammen, kombineres de til et enkelt kvadrat med en fordoblet numerisk værdi. Denne enkle mekaniker kræver omhyggelig planlægning og fremsyn, da du sigter mod at skabe større og mere værdifulde firkanter.

Et unikt aspekt ved 2048 Merge Numbers er måden firkanter er forbundet på. Hvis du rører ved én firkant, smelter alle de firkanter, der er knyttet til den, enten lodret eller vandret, sammen til en enkelt firkant, hvilket effektivt fordobler dens værdi. Denne mekaniker tilføjer et ekstra lag af strategi, når du planlægger at danne store grupper af tal.

Udfordr dig selv til at danne massive grupper og opnå den højest mulige score i dette fascinerende logiske puslespil. Spillet tilbyder en engagerende og mentalt stimulerende oplevelse, hvilket gør det til et ideelt valg for spillere, der nyder talbaserede udfordringer. Spil 2048 Merge Numbers online og gratis på Silvergames.com, og fordyb dig i den vanedannende verden af numerisk sammensmeltning og strategi.

Betjening: Berør / mus

Relaterede spil

Top Sammenlægning af spil

Ny Puslespil

Afslut fuld skærm